Stage lopen bij #hekje

Als student met ambities in de audiovisuele sector wil je natuurlijk een stage lopen waarin je veel leert over het werk én de sector. Daarnaast wil je ruimte krijgen voor je persoonlijke ontwikkeling, en je wil vooral toch ook vette dingen maken! Als je je hierin herkent, dan zijn wij het stagebedrijf voor jou. #hekje is een ervaren en snel groeiend video & animatiebedrijf in Arnhem. Bij ons heerst een ongedwongen sfeer, maar we houden wel van doorwerken en kwaliteit leveren. Elk half jaar bieden we drie stageplekken aan op het gebied van video en animatie, dus wees er snel bij! (Helaas hebben we geen ruimte voor afstudeerders.)

Als je stage loopt bij #hekje, dan maak je integraal deel uit van ons team. Je draait dus mee bij verschillende projecten, waarbij je niet alleen produceert, maar ook een zegje hebt over het creatieve proces. We filmen met Blackmagic, we editen in Adobe Premiere CC, we animeren in After Effects, Illustrator (2D) en 3Ds Max (3D). Wat ons werk kenmerkt is dat we een concept altijd proberen te verbeteren, zodat we de verwachtingen van onze klanten niet alleen inlossen, maar zelfs proberen te overstijgen.

Wil jij je ontwikkelen op het gebied van bewegend beeld? Ben jij klaar om te leren van onze ongezouten feedback, en wil je die ook kunnen (of leren) geven aan je collega’s en leidinggevenden?  Mail dan je portfolio, voorzien van een korte, persoonlijke toelichting, naar info@hekjenetwork.nl.

stage-plaatje

Dit vonden anderen van hun stage bij #hekje:

portret-deboraDebora Wolffenbuttel:
“Mijn ervaring met #hekje is vooral dat er altijd een fijne werksfeer hangt. Ik heb goede, professionele begeleiding gekregen en er was altijd ruimte voor vragen. Ik heb veel mogen uitproberen en ben echt gestimuleerd om beter te worden. Ik heb veel waardevolle skills geleerd en bakken ervaring opgedaan. Maar vooral heb ik gewoon een hele leuke stageperiode gehad.”

portret-severineSéverine Oudhof:
“Tijdens mijn stageperiode bij #hekje heb ik mij goed kunnen ontwikkelen op het gebied van video en animatie en kreeg ik de benodigde professionele begeleiding. Het prettige aan dit bedrijf is dat er een informele werksfeer hangt. Je kan dus lekker jezelf zijn zonder bang te zijn om dingen te vragen. Er staat altijd iemand voor je klaar als je hulp nodig hebt. Daarnaast staan ze open voor leuke ideeën vanuit de stagiair en is er ruimte om deze ideeën te realiseren. Een stageplek die ik zeker wil aanbevelen voor toekomstige stagiairs!”

Jochem Oogink:
“Stage lopen bij #hekje was een leuke maar vooral erg leerzame ervaring waarbij ik veel ruimte heb gekregen sturing te geven aan mijn eigen ontwikkeling.
Het was erg prettig te werken op het kantoor waar een informele en prettige sfeer hing en er altijd iemand tijd had je te helpen. Ik heb er de kans gekregen me te ontwikkelen op het gebied van zowel video als 3D waarbij ik het vooral erg interessant vond eens mee te maken hoe het proces van aannemen tot opleveren van een video of animatie nou echt in zijn werk gaat.
Daarnaast vond ik het erg fijn de nodige ruimte, tijd en begeleiding te krijgen om te werken aan de stagedocumentatie voor mijn opleiding waardoor ik mijn stage succesvol af heb weten te ronden.”

portret-quintonQuinton Hermsen:
“Ik heb een leuke tijd gehad bij #hekje. De informele sfeer, leuke collega’s en mede-stagiairs hebben hier aan meegedragen. Voor mijn opleiding heb ik een eigen opdracht mogen uitvoeren bij #hekje. Binnen deze opdracht kreeg ik veel vrijheid, maar wanneer ik ergens niet uitkwam kon ik altijd terugvallen op de professionele en betrokken begeleiding.”

portret-nandoNando Burghardt:
Mijn stage bij #hekje was een unieke leerzame ervaring. Het product dat ik gemaakt heb was een 3d animatie. Voor deze opdracht was ik bij #hekje aan het juiste adres. Ze hebben ruime ervaring met 3d software en kennis van video in de breedste zin van het woord. Een leuk klein team dat tijd voor je neemt en alles uit de student probeert te halen. Naast de dagelijkse werkzaamheden voor de stageopdracht, ben ik betrokken bij diverse video producties waardoor ik het vak van verschillende invalshoeken heb mogen meemaken. #hekje is een absolute aanrader voor toekomstige stagiaires die leergierig zijn en na hun opleiding verder willen in video of (3d) animatie. Ps. Ik mis de overheerlijke lunch (met de wekelijkse knakworst) nog iedere dag.”

portret-robberjanRobbert-Jan van Ommeren:
“Ik ben erg trots op de producten die ik heb gemaakt tijdens mijn stageperiode bij #hekje, als ik terug kijk op mijn schoolcarrière was mijn stage toch wel het meest leerzame moment. Ik heb een groep professionals leren kennen, die ik ondertussen mijn vrienden kan noemen. Zij hebben mij niet alleen geholpen in het ontwikkelen van mijn 3D skills maar ook in veel andere cruciale aspecten van de industrie. Denk aan; het pitchen van een concept + klantcontact, tools & technieken om efficiënt samen te kunnen werken en het maken van coole producten in een korte tijd (efficiënt werken). Nu ik ondertussen wat meer bekend ben bij meerdere bedrijven ben ik er achter gekomen dat ik mijn stageplek goed heb gekozen. Het is blijkbaar best normaal dat een stagebegeleider heel druk is en minimaal tijd voor je heeft, dit was bij #hekje niet het geval, ik kan mij meerdere malen herinneren dat er tijd voor ons gemaakt werd terwijl het best druk was.
Ook erg belangrijk; lunchtijd, het smaakte goed en was compleet verzorgd door #hekje, ik dronk niet veel koffie maar er was ook gewoon thee en al het andere soort drinken, kortom zeker een leuke stageplek.”

Eline van Lent:
“Tijdens mijn stageperiode bij #hekje heb ik vooral geleerd om verdieping te maken in verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan dingen zoals camerawerk, animatie en assets bouwen. Niet zomaar iets maken maar echt nadenken waarom je iets gaat maken. Dit kwam ook vooral door de goede begeleiding waarin altijd tijd en ruimte was voor vragen of hulp. Daarnaast was de sfeer erg gezellig en dit heeft er voor gezorgd dat ik met plezier naar stage ging elke dag! Oh en niet geheel onbelangrijk, de fijne lunch en knakworstendag als er boodschappen gedaan waren :D”

portret-sven

Sven Rossen:
“Stage lopen bij #hekje gaf mij een kijkje achter de schermen bij een fris en vooruitstrevend bedrijf. De persoonlijke samenwerking met collega’s zorgde voor een gaaf project en een zeer nuttige stage. Hetgeen wat mij het meest is bijgebleven zijn de gezellige lunchpauzes met de grillworst en curry!”

portret-gideonGideon Veldhuis:
“Tijdens mijn stage bij #hekje heb ik geleerd om zelfstandiger te werken. Ook gaf #hekje mij de vrijheid om me naast mijn opdracht verder te verdiepen in het maken van video.”

portret-nickyNicky Treuren:
“Ik vond het een hele leerzame stage omdat je het hele proces van A tot Z meekrijgt. Daarnaast is het een relaxt bedrijf waardoor je er prettig werkt :)”